Ziua Copilului a fost specială!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, a organizat pe data de 1 iunie 2019, de Ziua Copilului, împreună cu partenerii săi a organizat mai multe competiții sportive, ocazie cu care copiii și tinerii au putut să facă mișcare și să se bucure de surprizele pregătite pentru ei.

La Crețeni sub îndrumarea D.J.S.T. Vâcea și a domnului profesor Ionescu Emilian s-a desfășurat ”Cupa Rusidava” la Orientare, unde au fost prezente 25 de echipaje, atât fete cât și băieți, totalizând un număr de 25 de participanți. Cei care au urcat pe podium au fost premiați cu tricouri și medalii, iar din partea Primăriei Crețeni, reprezentată de domnul primar Spârleanu Ion, totți cei prezenți au primit o masă caldă și răcoritoare.
În Râmnicu Vâlcea la aceeași dată a avut loc ”Cupa Saishin la Karate – Ediția a XX-a”, ocazie cu care în Sala Sporturilor ”Traian” s-au adunat 620 de copii și tineri, pentru a se întrece la probe de kata, kumite și joc tehnic, prezenți de la 27 de cluburi de profil din țară. Cei mai buni dintre ei au primit tricouri din partea D.J.S.T. Vâcea și din partea clubului organizator medalii și cupe.
Tot în Râmnicu Vâlcea și la aceeași dată D.J.S.T. Vâcea împreună cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți a organizat ”Cupa 1 Iunie” la volei – fete și băieți, baschet – fete și băieți, întreceri care s-au desfășurat în sala de sport a Colegiului Național ”Mircea cel Bătrân”.
În Parcul Zăvoi, organizat tot de D.J.S.T. Vâcea și A.J.S.P.T. Vâlcea s-a desfășurat un concurs de role pentru copii, unde fiecare dintre aceștia și-a putut demostra abilitățile pe roți.
Toți cei care au ieșit pe locurile fruntașe au fost premiați de organizatori cu diplome și medalii.
Și nu în ultimul rând în aceeași zi de 1 Iunie, s-a desfășurat ”Cupa Wolfbike” – la ciclism, în Parcul Zăvoi, unde D.J.S.T. Vâcea și partenerul său Clubul Lykaios, au strâns la start 70 de copii pasionați de mersul pe bicicletă. La finalul întrecerii cei care au cucerit podiumul au primit tricouri, răcoritoare, dulciuri și gustări reci.
A fost o zi plină de evenimente sportive, ocazie cu care sute de copii s-au putut bucura de mișcare și de premiile oferite în urma muncii depuse.