Sport și voie bună!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, a organizat în zilele de 7 și 8 iunie 2019 trei competiții sportive, unde au participat un număr de 250 de copii și tineri.

         La Mateești a avut loc ”Cupa Mateești”, ocazie cu care 80 de sportivi de la școlile din zonă, au participat la cros, iar șase echipe s-au întrecut la meciuri de fotbal. Ocupanții locurilor fruntașe au fost premiați cu medalii, cupe și tricouri.

În Râmnicu Vâlcea în Sala Capela a Colegiului Național mircea cel Bătrân, s-a desfășurat ”Memorialul Dan Ceaușescu” la baschet, unde 60 de copii pasionați de acest sport au concurat, iar la final, cei câștigători au primit diplome și mingi de baschet.

La Tomșani, în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți s-a desfășurat  ”Festivalul de Jocuri Tradiționale Româmești”, unde copii din comunele alăturate au avut posibilitatea să se întreacă la jocuri tradiționale cum ar fi: tir cu arcul, oină, țurca și altele. Si de data aceasta cei care au ocupat locurile fruntașe au fost premiați.

D.J.S.T. Vâlcea dorește să mulțumească pe această cale tuturor celor care s-au implicat în buna organizare și desfășuarare a evenimentelor sportive.