Memorialul Constantin Teofilescu

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea în data de 03.11.2019 a fost partener în organizarea un eveniment sportiv care a devenit deja tradiție, Memorialul ”Constantin Teofilescu” Ediția a IX-a, la alergare pe șosea. Pentru ca lucrurile să meargă bine ne-am unit forțele cu Asociația Județeană de Atletism, Liceul Tehnologic ”Brătianu” – Drăgășani, Primăria Municipiului Drăgășani și numeroși sponsori.

Competiția s-a adresat atât amatorilor cât și profesioniștilor, astfel că atunci când s-a luat startul am putut vedea copii și tineri de la școlile din Municipiul Drăgășani, din comunele din împrejurimi, dar și din alte județe ale țării, alergând împreună pentru succes, cu toții fiind hotărâți să câștige.

A fost o competiție echitabilă pentru că s-a ținut cont de vârstă, astfel că fiecare participant a concurat la categoria la care s-a încadrat, la final sportivii fiind premiați în funcție de rezultat.

Organizarea a fost impecabilă, vremea a fost de partea concurenților, iar premiile au fost pe măsură, acestea constând în diplome, medalii, tricouri și bani pentru cei care au urcat pe podium. Fiecare participant atunci când a încheiat cursa a primit un tricou și o gustare, pentru a încuraja participarea și pe viitor.

Apreciem faptul că alături de organizatori, de când s-a dat startul și până când au fost premiați câștigătorii, a fost prezent domnul senator Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului din România.

Mulțumim oamenilor de sport care s-au implicat în buna organizare și desfășurare a evenimentului sportiv, dar și Primăriei Municipiului Drăgășani care ne-a fost alături și cu această ocazie.