Hercules continua!

Proiectului Hercules continua, astfel ca in perioada 10-14 iulie la baza de antrenament a Clubului Sportiv Scolar, sub atenta supraveghere a profesorului de sport Predescu Catalin s-au desfasurat sesiuni de antrenament la mini-rugby.

In paralel pe pista de alergare nou renovata a Stadionului Municipal Ramnicu Valcea, au avut loc antrenamente la atletism, antrenorii copiilor fiind binecunoscutele antrenoare Alina Enescu si Cristina Marciuc.

Deopotriva parinti si copii au fost incantati de ideea practicarii unui sport asa ca au optat sa-si petreaca timpul, pentru cinci zile, pe terenurile de sport.

”Am vazut copii si tineri dornici de miscare, plini de viata si hotarati sa ramana. Suntem bucurosi sa vedem ca un astfel de proiect prinde la tinerele vlastare. Suntem cu totul alaturi de cei care vor sa practice sportul, indiferent de ramura. Stim cu totii ca prin intermediul sportului se cladesc caractere pentru viata, trupuri sanatoase si minti patrunzatoare. Ne dorim ca astfel de proiecte sa-si gaseasca menirea, iar rezultatele sa nu intarzie sa apara!”, a declarant Marinescu Bogdan, directorul Directiei Judetene de Sport Valcea.

Toti cei care au participat la antrenamente au fost recompensati de catre D.J.S. Valcea cu medalii, diplome, tricouri si echipament sportive adecvat fiecarei ramuri de sport.