Din nou Hercules!

Chiar daca vacanta de vara ofera o multitudine de variante de petrecere a timpului liber, copiii si tinerii valceni, aleg sa faca parte din Proiectului Hercules, astfel ca Directia de Sport Valcea, impreuna cu antrenorii de la Clubul Sportiv Scolar i-au adunat pe terenurile de sport.

Cele doua antrenoare de handbal dedicate sportului pe care il iubesc, Florina Petria si Iuliana Predescu, au adus in baza de antrenament de la Colegiul Energetic, copii dornici de miscare si sport. Cu acesta ocazie cei 60 de copii (30 de fete si 30 de baieti) care au pasit in tainele sportului, au fost inclusi in sesiuni de antrenament organizat, pentru a putea sa guste cu adevarat din ceea ce ofera un club sub indrumarea unui antrenor profesionist.

Totodata pe suprafata de joc de la Scoala Gimnaziala ”I.G. Duca”, antrenorul Duica Mihai, a ajutat 25 de micuti sa ia contact cu sportul rege, adica fotbalul.

”Lucrurile incep sa ia o turnura frumoasa. Sportul incepe sa fie cautat de tot mai multi copii, ca o alternativa de a petrece timp de calitate in medii de calitate. Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, sportul cladeste un trup frumos, dar si caractere puternice. Asteptam din ce in ce mai multi copii si tineri sa fie prezenti pe terenurile de sport, indiferent de ramura pentru care opteaza .”, a declarant Marinescu Bogdan, directorul Directiei Judetene de Sport Valcea.

Biroul de presa al D.J.S. Valcea

Ar putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal, echipament sportiv şi iarbă Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal, echipament sportiv, iarbă şi stadion Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal, echipament sportiv şi minge

 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând baschet şi persoane jucând volei

 

 

Ar putea fi o imagine cu 13 persoane, persoane jucând volei, persoane jucând baschet, persoane jucând fotbal, echipament sportiv, rachetă şi text                         Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane jucând volei, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal, echipament sportiv şi minge    Ar putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane jucând baschet şi teren de baschet