Comunicat de presa

Comunicat de presa

Week-end-ul ce tocmai s-a incheiat, a fost plin de activitate, pentru Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, deoarece a organizat sau a fost partener la patru actiuni.

Incepand din data de 04.11.2017, a avut loc Cupa Tineretului la atletism, fotbal si handbal, gazda fiindu-ne Scoala Gimanziala Pietrari, unde 120 de elevi de la scolile din imprejurimi, s-au intrecut la atletism, fotbal si handbal.

In intervalul 03-05.11.2017 s-a desfasurat Trofeul Lotru, unde membrii Centrului local Mircea cel Batran Ramnicu Valcea al O.N.Cercetasii Romaniei , alaturi de cluburi cu specific montaninsumand aproximativ 80 de tineri, au participat la activitati montane diverse, in regiunea Voineasa.

Duminica 05.11.2017, in sala de sport de la Colegiul National “Mircea cel Batran” din Ramnicu Valcea, s-a desfasurat Cupa C.N.M.B. la volei, ocazie cu care 60 de sportivi s-au luptat pentru a dobandi un loc pe podium.

Nu in ultimul rand, la Sala Sporturilor Traian, a avut loc intalnirea lunara a Asociatiei Ridica-te si umbla, care a adunat laolalta aproape 50 de persoane cu diverse dizabilitati si pe insotitorii lor, pentru a avea un moment de partasie.

Toti cei care au obtinut un loc pe podium au fost premiati, primid din partea organizatorilor mingi, tricouri, medalii si diplome, iar persoanele cu dizabilitati au beneficiat de o gustare din partea organizatorilor.

Biroul de presa al D.J.S.T. Valcea