Campionii Romaniei la Scoala Gimnaziala Anton Pann !

Astăzi 24.10.2018, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea a avut onoarea ca  prin reprezentantul său, profesorul Bogdan Marinescu sa fie alături de trei mari sportivi ai județului Vâlcea și ai României, la Școala Gimnazială Anton Pann, în cadrul proiectului ”Campionii României în școli, licee și universități”.

Cu această ocazie ne-au fost alături doamna Lelioara Alexandrescu,  fostă atletă de performantă, multiplu medaliată la Campionatele Naționale de Atletism, actualmente antrenor de atletism și director la C.S. CHIMIA RâmnicuVâlcea, domnul Dinu Paul – Viorel, Campion Mondial, Campion European, multiplu Campion Național și câștigator al Cupei Romaniei la karate. Actualmente Maestru al Sportului, Antrenor Emerit, și Maestru Emerit al Sportului, prin Ordin de Ministru al Tineretului și Sportului, obtinand în anul 2017 Centura Neagră și gradul 5 DAN Karate Shotokan. Ne-a mai fost alături și  Bîlă Andreea – Raluca – Multiplă Campioană Națională, Europeană și Mondială de Karate și câștigătoare a Cupei României la karate. Actualmente Maestru Emerit al Sportului, prin Ordin de Ministru al Tineretului și Sportului, obtinând în anul 2014 Centura Neagră și gradul 2 DAN.

Acești trei sportivi au împartășit din experiența sportive și de viață acumulată de-a lungul anilor, elevilor de la școala mai sus menționată, dorind ca prin exemplul personal să-i determine pe aceștia să practice sportul.

Dorința noastră sinceră este sa vedem o nouă generație de sportivi ridicandu-se și ducând numele României pe treptele cele mai înalte ale podiumului, în întreaga lume.