Tineri implicați

          În perioada 17.05-30.06.2021 Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, prin inspectorii Compartimentului de Tineret, a organizat a doua ediție a acțiunii Tineri impicați. Obiectivul proiectului a fost creșterea abilităților de scriere de proiecte pentru 11 reprezentanți ai O.N.G.-urilor de și pentru tineret din județul Vâlcea. Ei și-au îmbunătățit cunoștințele teoretice și abilitățile practice de scriere de proiecte pentru tineri, exersând-le inclusiv pe tipul de cerere de finanțare a Ministerului Tineretului și Sportului.

În fiecare week-end din ultimele 3 săptămâni, 11 tineri au urmat un ciclu de 10 sesiuni teoretice și practice, în urma căruia au deprins, în mod interactiv, noțiuni de bază în scrierea proiectelor dedicate tinerilor, ce ar putea obține finanțare.

Pe toată durata activității, persoanele implicate au respectat regulile de prevenire și combatere SARS-CoV2, prin purtarea măștii, dezinfectare regulată, distanțare și termoscanare.

Rezultatele bune obținute prin organizarea celei de-a a doua ediții a proiectului Tineri implicați și impresiile tinerilor colectate prin completarea chestionarului final, ne determină să anunțăm că vom continua această activitate și în anul următor, cu atât mai mult cu cât participanții au depus deja proiecte în vederea obținerii finanțării, în cadrul Concursului Local de Proiecte organizat de Ministerul Tineretului și Sportului.