Saptamana europeana a sportului!

In perioada 23-30 septembrie pe raza judetului Valcea, Directia Judeteana de Sport Valcea a organizat Saptaman Euroapena a Sportului. Cu aceasta ocazie s-au desfasurat  o serie de competitii sportive care au avut rolul de a stimula miscarea in randul tinerilor si adultilor.

D.J.S. Valcea in parteneriat cu Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti si  Scoala cu clasele I-VIII Slatioara au stimulat populatia la miscare, angrenand copii, tineri si adulti sa participe la fotbal, fitness, drumetie, baschet, aerobic, handbal si streetball. Participantii au apreciat miscarea, spiritul de competitie, dar si premiile pe care organizatorii le-au oferit la final, acestea constand in medalii, diplome, cupe, tricouri si diverse materiale sportive.

”Ne-am bucurat sa vedem ca populatia este dornica sa faca sport, fiind constienta ca sportul inseamna in primul rand sanatate. Cu mic cu mare oamenii individual sau cu intreaga familie au fost bucurosi ca s-au putut implica activ si dincolo de amintirile placute au legat si noi prietenii. Sportul, in afara de  performanta inseamna un corp sanatos si relatii durabile!” a declarat Marinescu Bogdan, directorul Directiei Judetene de Sport Valcea.