Comunicat de presă

Deseori cand ne aflam intr-o situatie dificila ne dorim sa o depasim cat mai curand posibil. Pentru asta facem tot ce ne sta in putinta, pentru ca disconfortul creat de momentul acela sa fie inlaturat.

Ce faci insa atunci cand te afli permanent intr-o situatie dificila si nu ai cale de iesire ? Greu de imaginat, dar si mai greu de gestionat, astfel ca pentru a rezolva temporar situatiile in care se afla familiile cu probleme sociale, dar mai ales pentru a oferi putina bucurie copiilor aflati in astfel de situatii, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Valcea, se straduiesc sa aduca un zambet pe fata copiilor defavorizati, oferindu-le un sejur la Marea Neagra.

In perioada 22.08.2017-27.08.2017, un grup de 48 de copii, vor merge sa simta briza marii si sa se bucure de soare in Centrul de Tineret 2 Mai, aflat in adminisatrarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

Si pentru ca tabloul sa fie complet, D.J.S.T. Valcea s-a gandit si la copiii cu dizabilitati, deoarece si acestia vor merge in aceeasi locatie, dar cei 100 de beneficiari, vor avea acest privilegiu din data de 30-08.2017, pana in data de 04.09.2017.
Acestia provin de pe raza judetului Valcea, din Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Babeni si Asociatia de Terapie in A.D.H.D.

Mentionam faptul ca Ministerul Tineretului si Sportului, se implica activ in viata copiilor si tinertilor defavorizati, alocand de fiecare data sumele de bani necesare unor astfel de proiecte, caruia ii si multumim pentru sprijinul acordat.