Comunicat de presă

Direcția pentru Sport și Tineret Vâlcea – DJST , organizează,în cadrul proiectului “Program național de formare” în luna septembrie , activitatea de selecție a 25 de tineri , pentru a participa , în luna octombrie/noiembrie la cursul acreditat de educație complementară în domeniul competențelor antreprenoriale.
Calendarul de selecție este raportat la nivel național, fiind disponibile 25 de locuri pentru fiecare județ, excepție făcând municipiul București și județul Ilfov.

El se va derula astfel:

4 septembrie – apariția anunțului de participare pe site-ul DJST, MTS și pe rețelele de socializare. În situația în care o direcție nu are site sau acesta nu funcționează se vor transmite e-mailuri la colaboratori și se va face obligatoriu promovarea pe rețelele de socializare;
11-18 septembrie 2017- depunerea aplicațiilor;
19- 20 septembrie 2017- analiza aplicațiilor;
21 septembrie afișarea rezultatelor (la nivelnațional pe site-ul D.J.S.T., excepție facând municipiul București și județul Ilfov pentru care selecția se va realiza la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului- M.T.S. și rezultatele vor fi publicate pe site-ul propriu al M.T.S.);
22 septembrie 2017 – depunerea contestațiilor (acestea se depun pe adresa programe.tineret@mts.ro);
25-26 septembrie 2017- analiza contestațiilor;
27 septembrie 2017 afișarea rezultatelor contestațiilor pe site-ul M.T.S. și publicarea rezultatelor finale pe site-urile direcțiilor județene și pe site-ul M.T.S., după caz.

Anunt Program National de Formare