Comunicat de presă

În data de 12.12.2018 începând cu orele 18.00, la OK BALL ROOM RÂMNICU VÂLCEA (în meri), va avea loc GALA SPORTULUI VÂLCEAN 2018.

Cu această ocazie Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea împreună cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, pe baza clasamentului întocmit, va premia cei mai buni sportivi ai județului nostru și antrenorii acestora.

Pentru întocmirea clasamentului cu cei mai buni sportivi ai anului 2018, s-a folosit sistemul de atribuire a punctelor conform sistemului  Ministerului Tineretului și Sportului, astfel că s-au avut în vedere sportivii care au punctat pentru județul nostru la Campionatele Naționale (fără cele școlare), Balcanice, F.O.T.E., Europene și Mondiale.

Pe lângă categoriile enumerate mai sus, se vor avea în vedere și tinerele talente care promit performanță, dar și alte categorii de sportivi cum ar fi: cei mai buni arbitri, sportivii veterani, asociațiile sportive pe ramuri de sport, sportivii cu dizabilități, sporturile de echipă și alții.

Premiile în bani cele mai consistente sunt asigurate de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea – prin bunăvoința domnului primar Mircea Gutău și a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.

Mai jos se poate vedea sistemul de punctare întocmit de către Ministerul Tineretului și Sportului.