Cei mai buni sportivi din anul 2020!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, în urma întocmirii clasamentului, pe baza datelor primite de la structurile sportive de pe raza județului Vâlcea, care vizează activitatea celor care practică sportul de performanță, dorește ca și anul acesta să recunoască efortul depus de sportivi și să premieze performanța acestora.
Astfel că sportivii care au adus puncte județului Vâlcea la Campionate Naționale (fără cele școlare), Balcanice, F.O.T.E., Europene și Mondiale (cadeți, junior I, junior II, tineret și seniori), sunt asteptați la secretariatul D.J.S.T. Vâlcea să-și ridice premiul, având cartea de identitate asupra lor.
În data de 22.12.2020 la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, din Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 24 – Sala Sporturilor ”Traian”, vor fi premiați toți sportivii cu rezultate, conform normativelor Ministerului Tineretului și Sportului, în intervalul orar 12.00-13.00, unde vor fi prezenți în mod individual, pentru a-și ridica premiul în bani, diploma și cupa, următorii sportivi, clasați pe locurile 1-10 la nivelul județului Vâlcea:
1. Bulai Andrada Pitoiu – Haltere – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
2. Bușe Mihaela – Haltere – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
3. Voicu Cristian Gabriel –Atletism – C.N.M.B. Râmnicu Vâlcea/ C.S.M. București;
4. Dabu Ștefania- Haltere – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
5. Popescu Andrada – Karate – C.S.S. Râmnicu Vâlcea;
6. Olah Lucica – Powerlifting – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
7. S.C.M. Râmnicu Vâlcea – Handbal – S.C.M. Râmnicu Vâlcea;
8. Moldovan Daniel – Powerlifting – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
9. Govoreanu Dana Maria –Atletism – C.N.M.B. Râmnicu Valcea/ C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
10. Cruceru Răducu – Karate – C.S.S. Râmnicu Vâlcea.
Așteptăm totodată și antrenorii sportivilor, pentru a primi o diplomă și o cupă, pentru recunoașterea muncii și valorii acestora.
Ne dorim ca toată această acțiune să se desfășoare în deplină siguranță, fapt pentru care îi rugăm pe toți cei care vor fi prezenți să respecte distanțarea și normele de igienă impuse.
Felicitări tuturor celor care au concurat, indiferent de locul pe care l-au ocupat și punctajul pe care l-au obținut. Până la urmă cel mai important lucru este că sportivii au luptat pentru continuarea activității și au participat la competițiile care s-au putut desfășura.
Apreciem faptul că sportul, în ciuda condițiilor grele datorate de infecția cu COVID 19, a reușit totuși să meargă înainte, chiar dacă doar cu o parte a sportivilor sau chiar cu ramuri sportive absente total, forțate de împrejurările pandemiei, fapt care ne ajută pe toți să întelegem ce înseamnă sportul în ansamblul lui.
Vor mai fi acordate premii speciale sportivilor cu sindromul Down de la para-karate, care au obținut medalii in anul 2020, după cum urmează:
1. Ionescu Ștefan Alin – Para – Karate – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
2. Fumur Florian – Para – Karate – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
3. Stanciu Radu Gabriel – Para – Karate – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
4. Vlad Elena – Para – Karate – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
5. Iancu Maria Alexia – Para – Karate – C.S. Chimia Râmnicu Vâlcea;
D.J.S.T. Vâlcea va acorda un premiu special, în memoria celui care a fost antrenor de box, prof. Marius Băluță.
De asemenea vor mai fi acordate distincții simbolice sportivilor și antrenorilor, care nu se regăsesc în TOP 10, arbitrilor, sportivilor veterani etc., care au participat la competiții sportive pe parcursul anului 2020.