Campionii României la Școala Gimnazială Nr. 4 din Râmnicu Vâlcea!

Campionii României au ajuns la  Școala Gimnazială Nr. 4 din Râmnicu Vâlcea, unde peste 100 de elevi de la clasele I-IV, au fost prezenți în sala de festivități, pentru a se întâlni cu Paul Dinu și Andreea Bîlă sportivi de performanță.

La eveniment au fost prezenți Dinu Paul – Viorel, Campion Mondial, Campion European, multiplu Campion Național și câștigator al Cupei Romaniei la karate. Bîlă Andreea – Raluca – Multiplă Campioană Națională, Europeană și Mondială de Karate și câștigătoare a Cupei României la karate, ambii din Râmnicu Vâlcea.

Pe lângă deschiderea cadrelor didactice, am găsit la această școală elevi dornici de mișcare, dornici de a practica un sport. Extrem de cuminți și extrem de atenți! Atunci când sportivii prezenți Paul Dinu și Andreea Bîlă i-au stimulat la mișcare, micutii au reacționat cu entuziasm, plecând acasă cu dorința de a-și determina părinții să-i ajute să practice sportul în mod organizat.

Ne dorim ca Vâlcea să fie un județ al sportului și de ce nu al sportului de performanță la cât mai multe ramuri sportive!