Andreea Bîlă a fost declarată sportivul anului!

Într-un cadru festiv şi o atmosferă deosebită, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vâlcea a găzduit, la Grand Hotel Sofianu, o nouă ediţie a Galei Sportului Vâlcean, sub privirile multor invitaţi. Au fost laolaltă sportivi, antrenori, oameni de sport dar şi politicieni şi de la putere şi din opoziţie, oameni care și-au dorit sa trăiască pe viu premierea celor mai buni sportivi ai anului 2011.

Pe primele zece locuri s-au situate în mare parte sportivii de la secția de karate a CS Chimia. Cinci dintre cele zece poziţii ale clasamentului au fost ocupate de reprezentanţi ai acestui sport, printre aceștia fiind şi Andreea Bîlă, cea care a nul acesta a fost desemnată SPORTIVUL ANULUI în judeţul Vâlcea.

Pe podiumul celor zece s-au aflat și handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, care în 2011 au cucerit un nou titlu naţional al României şi s-au calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor şi de Nicolae Stanciu, tot de la karate.

Tot între primii zece şi-au mai făcut loc doi reprezentanţi ai atletismului şi doi reprezentanţi ai halterelor. De menţionat este faptul că şi fostul preşedinte al formaţiei vâlcene, Ioan Gavrilescu, a fost premiat pentru întreaga activitate.