Crosul Primaverii – Ediația a II-a !

Este posibil ca imaginea să conţină: oameni stând jos şi interior

Sâmbătă 13.04.2019, la Roești s-a desfășurat ”Crosul Primaverii” Ediția a II – a,  unde în curtea Școlii Gimnaziale Cueni, peste 120 de copii s-au întrecut pentru a ocupa un loc pe podium.

Participanții au avut vârste cuprinse între 6-14 ani, fiind grupați pe categorii de vârstă apropiate, ca să poată concura de la egal la egal, iar la final să se poată bucura de rodul muncii lor.

Au fost prezenți elevi de la școlile de pe raza comunelor Mădulari, Pietrari, Cernișoara, Lăpușata, Slătioara, Măldărești, Copăceni, Tetoiu, Stănești, Copăceni și a Orașului Berbești.

Parteneri ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au fost Primăria Roești, prin reprezentantul său primar Drăghici Gheorghe și Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea – Școala Gimnazială Cueni – Roești, prin reprezentanta sa doamna director prof. Elena Stănișor.

Ioan Dumbrăvescu, consilier în cadrul D.J.S.T. Vâlcea a fost cel care a premiat ocupanții primelor trei locuri, oferindu-le medalii, diplome și alte premii individuale din partea organizatorilor.

La eveniment au fost prezenți și voluntarii de la Crucea Roșie, căroara le mulțumim pentru implicare!